Liten inblick

Postat den: 2014-03-31 @ 21:29:53 | Hästar | Kommentarer (0)


Älskar den hästen så otroligt mycket! ❤️


Postat den: 2014-03-31 @ 06:38:48 | Hästar | Kommentarer (0)




♡♡♡


iHola!

Postat den: 2014-03-30 @ 17:20:00 | Dagbok | Kommentarer (1)

Uppdaterade den lilla listan nedanför litegrann, skrev den egentligen för mer än ett år sedan!
Jag har tänkt starta upp bloggen lite smått igen, vill gärna skriva lite om hur det går för mig och Carlos b.la och jag tycker om att veta att jag kan lägga upp lite spontana inlägg ibland!
 
Det har hänt hur mycket som helt det senaste och jag vet inte ens vart jag ska börja! 
Kan berätta att det går sjukt, otroligt bra med Carlos just nu, jag har bara känt framgång nu det senaste. Känns verkligen som att vi är på gång nu och vi har bland annat startat vår första Clear Round tillsammans, red LC:1 och fick 62,40% och det var jag verkligen toppennöjd med och allt kändes så himla bra! Planerar även att vara med på nästa Clear Round i april. Så med ridningen går allting bra just nu, men vi har ju haft ganska mycket motgång på vägen. Han har ju haft ont i ryggen, av sadeln de skickade med från där jag köpte honom, men det är återställt nu och han mår toppen! Sedan har han ju också opererat ögat, det har ju runnit gojs ur hans ögon till och från och vi åkte upp till Skara Djursjukhus och kollade upp det ordentligt hos en ögonspecialist, men det var inte det enklaste jobbet för henne, då han inte hade någon genomgående tårkanal, så han hade ingenstans att göra av det som kom i ögonen som normalt sätt skulle runnit ut genom tårkanalen i näsborren. Så de opererade honom och öppnade upp tårkanalen och nu är även det helt återställt, vi gjorde även en tandkoll när vi ändå var där och det var inget speciellt med dem, så nu är han frisk som en nötkärna. 
 
Allt annat i livet rullar på, har nationella nu typ varje vecka och det är verkligen inte roligt.. Blir så otroligt trött då jag blir ruggigt nervös inför proven och det tar jättemycket på energin att gå runt nervös!
 
Jag kommer uppdatera bloggen så ofta jag kan, men jag varnar er nu redan från början, det kommer bli mycket mobilinlägg då jag inte har tid för att va inne på datorn så mycket, tyvärr. Men jag ska göra så gott jag kan så hoppas jag att vi hörs och syns snart! Jag vet att jag ser ut som en mupp på bilden längs till vänster i headern btw..-.-
 
Kram kram!
 
 
 
 
 

Alice Johannesson

Postat den: 2014-03-30 @ 17:00:59 | Dagbok | Kommentarer (0)

 


Tillbaka till startsidan